Fidestum

Savjetovanje za budućnost

Globalni tehnološki napredak parametar je koji nesumnjivo utječe na gotovo svako poslovanje.

Vaši savjetnici toga moraju biti svjesni.

Financijsko savjetovanje

Što možete očekivati

Nepredvidljiva vremena donose nepredvidljive izazove. Kombinacijom ekpertize i tehnologije, spremno koračamo u budućnost i svojim partnerima osiguravamo održiva rješenja.

Poslovno savjetovanje

Praćenje noviteta na tržištu, kao i kontinuirano usavršavanje na području lokalnih propisa zahtijeva vrijeme i posvećenost. Fidestumov tim stručnjaka će na osnovu provjerenih informacija i relevantnih izvora za vas istražiti, analizirati i donijeti adekvatne prijedloge za budućnost.

Privremeni menadžment​

Due diligence

Dubinsko snimanje poduzeća vrlo je specifično područje koje zahtijeva usku suradnji između stručnjaka i naručitelja da bi u konačnici rezultat bio precizan, relevantan i primjeren.

Izvještavanje stranih vlasnika​

Procjene vrijednosti i akvizicije

Izrada transakcijske dokumentacije te vođenje i strukturiranje cjelokupnog procesa.

Porezna optimizacija​

Financijsko i porezno savjetovanje

Fidestumov stručni tim na raspolaganju vam je za tumačenje poreznih propisa, izradu transfernih cijena, procjenu poreznih rizika te pomoć tijekom poreznog nadzora.

Osnivanje tvrtke​

Spajanja i preuzimanja

Osim procjene vrijednosti i dubinskog snimanja poduzeća, nudimo usluge stručnog vođenja procesa spajanja i preuzimanja tvrtki.

Vođenje poslovnih knjiga​

Poslovni planovi

Područje u kojemu imamo puno iskustva je izrada poslovnih planova / investicijskih studija temeljenih na dubokom razumijevanju različitih poslovnih modela i tržišta.

Dugoročna suradnja

Povjerenje i transparentnost

Povjerenje građeno na čvrstim temeljima otvorenosti i transparentnosti zauzima sam vrh liste prioriteta. Bilo da radi o povjerenju koje gradite sa zaposlenicima, dobavljačima ili klijentima, ono je gotovo uvijek deal-breaker. 

Ostale usluge

Ukorak s vašim poslovanjem

Obračun plaća

Obračun plaća

Računovodstvo

Računovodstvo

Poslovanje stranih tvrtki

Poslovanje stranih tvrtki

Dugoročna suradnja
Tražite li partnera? Dogovorimo sastanak.