Fidestum

Zakoračimo u budućnost poslovanja

Iskustvo i stručnost

15 godina iskustva u računovodstvu i financijama

Naš krajnji cilj je olakšati poslovanje svojim klijentima kroz automatizaciju poslovnih procesa i implementaciju najsuvremenijih alata za čuvanje i pametnu upotrebu podataka. Iskustvo od 15 godina za takve stvari dobro dođe.

Vremenski okvir

Naša priča

Vođeni vizijom o lakšem, transparentnijem i društveno prihvatljivom poslovanju, već 15 godina stvaramo, mijenjamo i usavršavamo svoju priču.

2006.

Osnivanje Fidestuma

Fidestum je osnovan 2006. godine kao tvrtka za računovodstvene usluge i zapošljava dva člana tima.

Osnivanje Fidestuma
Definiranje uprave

2009.

Definiranje uprave

Tvrtki se operativno priključuje Filip Jelić, a ured selimo na novu lokaciju.

2015.

Širenje tima

Brojimo ukupno deset zaposlenika i selimo u novi ured u poslovnom centru Zagreba. Znatno povećavamo bazu klijenata i počinjemo se aktivnije baviti uslugama savjetovanja za male i srednje tvrtke.

Fidestum tim
Poslovno savjetovanje

2021.

Digitalizacija i budućnost

Ured selimo u Green Gold centar i stvaramo preduvjete rasta u narednom periodu. Fokus stavljamo na digitalizaciju poslovanja i „cloud“ računovodstvo.

Visoki standardi kvalitete
Vrijednosti koje zastupamo

Integritet

Sve što radimo, radimo u najboljem interesu naših partnera, a suradnju u prvome redu temeljimo na povjerenju. Povjerenje koje nam ukazuju partneri iz godine i godinu te vjera u naša etička i moralna načela, okosnica su našega poslovanja.

Inovativnost

U području vođenja poslovnih knjiga i financija preciznost je od presudne važnosti. Svaka, pa i najmanja pogreška, može odvesti poslovanje u pogrešnom smjeru. U Fidestumu kontinuirano implementiramo najnovije tehnologije na području financija i računovodstva kako bi baš svako poslovanje učinili transparentnijim, vođenje knjiga preciznijim, a svakodnevne procese što je više moguće automatiziranima.

Težnja k izvrsnosti

Neprekidno unaprjeđujemo vlastite poslovne procese kako bismo u svakom trenutku bili primjer i motivacija našim partnerima. Dostizanje poslovne izvrsnosti ne vidimo kao cilj, već kontinuiran proces prilagodbe okolnostima na tržištu.

Brojke

prisutni smo na tržištu
0 godina
na usluzi smo svojim klijentima
0 dana
iznosi ušteda vremena naših klijenata nakon restrukturiranja njihovih internih procesa vezanih uz računovodstvo
više od 0 %
Dugoročna suradnja
Tražite li partnera? Dogovorimo sastanak.